PRAVDAN DEVLAHOVIĆ
 
Rođen u Zagrebu 1972. 1990-te godine počinje pohađati satove suvremenih plesnih tehnika, a 1996-2001. redovito pohađa satove Kiline Cremone (pedagog Cunningham tehnike). 1991-1996. član je Studia Mare iz Zagreba, a 1997-2000. Zagrebačkog plesnog ansambla. Osnivač je i član BADco. – umjetničkog kolektiva iz Zagreba. 2001. prvi puta surađuje sa kompanijom Marmot, koreografkinje Irme Omerzo na projektu Mi-Nous i od tada do danas je povremeni suradnik kompanije. Od 2006. radi kao umjetnički asistent pri katedri scenskog pokreta Odsjeka glume na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu.
Dobitnik je Nagrade hrvatskog glumišta za izvedbu u predstavi Stanje br.2 (2008.) i Nagrade Udruge plesnih umjetnika Hrvatske za doprinos plesnoj umjetnosti (kao član BADco. – 2010.)
 
 
DARKO JAPELJ
 
Glumac, plesač i performer. Diplomirao je glumu 1999. godine na Academie théâtrale de l’Union (Centre Dramatique National du Limousin) u Francuskoj. Do 2003. živio je i djelovao kao izvođač u Francuskoj. Pohađao je mnogobrojne satove i radionice suvremenog plesa i pokreta. Od 2002. živi i radi u Hrvatskoj. Surađuje s koreografima, redateljima i realizira svoje autorske projekte unutar hrvatske nezavisne kazališne i plesne scene.
S Marmotom surađuje od 2005. godine.
 
 
SILVIA MARCHIG
 
Plesačica, koreografkinja i plesna pedagoginja. Plesno je obrazovana kroz Baletni studio HNK “Ivan pl. Zajc” u Rijeci, “Palucca Shule” u Dresdenu i “Akademie des Tanzes” u Mannheimu. Nakon angažmana u nekoliko plesnih kompanija u Njemačkoj, živi i radi u Zagrebu i Rijeci, gdje je najvećim dijelom angažirana u suradnjama na nezavisnoj sceni. Između ostalih, surađuje s Llinkt! Dance Projectom, Trafikom i Marmotom. 2008.g. osnovala je umjetničku organizaciju KIK MELONE, kroz koju djeluje kao autorica i izvođačica. Recentniji radovi: nagrađivana Ovo (ni)je moja šuma, Glory, Glory, Hamlelujah! i Il bastone del diavolo. Slijedeći svoje umjetničke interese, djeluje u području integracije plesa s ostalim izvedbenim umjetnostima, kao što su gluma i performans.
 
 
SONJA PREDRAG
 
Autorica i izvođačica. Diplomirala je pri ex – European Dance Development Centre u Arnhemu, Nizozemska, 2005. Njeni radovi uključuju ÔTransformabilityÕ s Willijem Pragerom and Tianom Roteweelom, ÔAlready made theaterÕ s Ninom Kurtelom i Igorom Korugom, ‘Oh my body, if only you were here with me’, itd. Surađivala je s Isabelle Schad, Willijem Dornerom, Monicom Gomis, Katie Duck (Magpie Cie), Fredericom Giesom, Keren Levi, Peterom Pleyerom, Bad Company, Marjanom Krajac, Aleksandrom Janevom, Irmom Omerzo, Plesnim centrom TALA itd. Od 2007. je jedna od su-osnicačica i organizatorica festival IMPROSPEKCIJE. Od 2009. surađuje sa likovnom umjetnicom Sanjom Iveković čije performance izvodi diljem svijeta. Trenutno živi između Berlina, gdje završava MA Solo/Dance/Authorship i Zagreba gdje priprema nove projekte.
 
 
ZRINKA ŠIMIČIĆ MIHANOVIĆ
 
Rođena 1978., plesačica suvremenog plesa. Surađuje s domaćim i stranim autorima (Irma Omerzo, Aleksandra Janeva Imfeld, BADco., Igor Grubić, Mié Coquempot i dr.). Ko-autorica je i autorica predstava: U prolazu, Sobe, Moveranje, 7 tišina za 7 dana, Titraji, Trag / Trace / Spur ( ). Od 2003. surađuje s kiparom Denis Tricotom (Duo danse-sculpture, Trio à corps, à cordes i Danse et orgue de bois). Suosnivačica je i jedna od koordinatorica festivala improvizacije Improspekcije (). Studira na Školi za Body-Mind Centering, u okviru koje je diplomirala smjer IDME (Infant Developmental Movemet Education). U Zagrebu je studirala Psihoterapiju kroz pokret i ples. Diplomirala je Povijest umjetnosti i Francuski jezik na Filozofskom fakultetu u Zagrebu.
 
 
ZRINKA UŽBINEC
 
Plesna umjetnica i izvođačica s koreografskim interesom. Članica je kolaborativne izvedbene skupine BADco. i jedna od koordinatorica Eksperimentalne slobodne scene (ekscene), nezavisne organizacije za promicanje plesne i drugih izvedbenih umjetnosti. Plesno obrazovanje stječe završenom Školom suvremenog plesa Ane Maletić te pohađanjem brojnih radionica u zemlji i inozemstvu, dok plesno iskustvo stječe u radu i u suradnji s različitim plesnim i izvedbenim autorima i grupama poput: Olivera Frljića, Llinkt!-a, Marmot / Irme Omerzo, OOUR-a, Rajka Pavlića, Matije Ferlina, Aleksandre Janeve Imfeld. Potpisnica je nekoliko koautorskih plesnih projekata. Povremeno daje satove suvremenog plesa i, u suradnji s ostalim članovima BADco., drži radionice u Hrvatskoj i inozemstvu. Akademsko obrazovanje stječe diplomom na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu.
 
 
LANA BADURINA
 
Rođena je 1968 u Rijeci. Diplomirala je 1993., i magistrirala kiparstvo na Akademiji za likovnu umjetnost i oblikovanje u Ljubljani, 2003. godine. Od kraja 80-tih izlaže u različitim likovnim medijima, za koje je primila priznanja i nagrade. U zadnjem desetljeću okreće se projektima koji su usmjereni na teme iz svakodnevnog života. Svojim recentnim radovima postavlja pitanja o originalnosti umjetničkog djela i nacionalnih okvira umjetničkog djelovanja. Uz likovnu djelatnost bavi se scenografijom i oblikovanjem svjetla. Trenutno radi u zvanju docenta na Akademiji primijenjenih umjetnosti, Sveučilišta u Rijeci.
 
 
DAVORKA HORVAT
 
Završila je osnovnu muzičku školu za harmoniku, diplomirala radio- komunikacije na elektrotehničkom fakultetu, te magistrirala solo pjevanje na muzičkoj akademiji. Ovu razvojnu liniju nastavlja kao slobodna umjetnica, glumeći u kazališnim predstavama od dječjih, preko antičkih, do alternativnih, te pjevajući operu, Lied i Kurta Weilla. Od 2010. u jednoj kući na Trešnjevci vodi umjetničku organizaciju Canta!
 
 
IVAN MARUŠIĆ KLIF
 
a.k.a. i.m.klif multimedijalni je umjetnik iz zagreba. Kada radi samostalno najčešće pokazuje multimedijske instalacije u galerijskim prostorima. Kada radi sa drugima kazalište je često na prvom mjestu – ponekad radi zvuk, a ponekad sliku. S irmom je išao u osnovnu školu, što definitivno nije bitno, ali je zato jako jako zabavno.
 
 
JASENKO RASOL
 
Radi i živi u Zagrebu kao free-lance snimatelj i fotograf. Diplomirao na ADU-Zagreb, Filmsko i TV snimanje. Samosltalno izlaže fotografije od 1988. Napravio oko 30 samostalnih izložbi te objavio 5 foto-knjiga (Silba kolovoz 1994, Irma, Pokriveno, Photo souvenirs, Zimski vrtovi). Radio kao stuff-camerman u Reuters-TV, a na dokumentarnim projketima radio sa BBC, ZDF, ORF, FUJI TV, HTV itd. U posljednje vrijeme snima dokumetarce s hrvatskim redateljima te radi kao still-fotograf na hrvatskim filmovima. Surađivao na ovaj ili onaj način u mnogim projektima Irme Omerzo.
 
 
SAMUEL SRĐAN SACHER
 
Skladatelj, kantautor i pjesnik rođen 1955. u Zagrebu. Od studija arheologije i etnologije na Zagrebačkom sveučilištu odustao je prije diplome kako bi se posvetio glazbenoj karijeri. Od godine 1980. djeluje kao autor, pjevač i basist u “Haustoru”, “Dee Dee Mellow”, i “Vješticama”. Od samih početaka karijere, sklada i izvodi glazbu za kazalište, film i televiziju. Živi i radi između Zagreba, Istre, Lagosa (Portugal) i Berlina.